Logotyp Finsam, finansiell samordning

Gott betyg för Finsam-konferensen i Göteborg

Finsam-konferensen i Göteborg kan sammanfattas som ”mycket bra dagar.”

De flesta gillade innehållet som beskrevs som en ”välkomponerad måltid”. Speciellt kommer man ihåg Hans Abrahamsson som var för stor för scenen, Edna Eriksson som dansade in i våra hjärtan och Anders Hansen som visade att fysisk träning faktiskt stärker hjärnan.

Någon sammanfattade det med ”hög nivå på föreläsningar och föreläsare, intressant och varierat innehåll, god mat och fantastisk covergrupp på kvällen” Så gott som alla som svarade hade också lärt sig något nytt. Men ljudet kunde ha varit lägre och fler skulle ha velat få tid att mingla mer.

Utvärdering av konferensenPDF

Öppna svarPDF

Arbetsförmedlingen
Försäkringskassan
Socialstyrelsen
Sveriges kommuner och regioner